Ösztön, reflex, józan ész
Gyorsan tanulhatsz maradandó készséget

AMIT FEL FOGSZ FEDEZNI

Csodálatos védelmi mechanizmus van beléd építve, és rá is bízhatod magad. Nem vagy tehetetlen, sem fegyvertelen. – A védekezésre fel kell magad hatalmazni, úgyhogy belső, lelki munka is vár rád. – A határaid tágíthatók, és ami eddig félelmetes volt, az érthetővé és kezelhetővé válik. Te pedig erősebbé és szabaddá.

AMIRE KÉPES LESZEL

Megelőzni vagy elkerülni a bajt. Felismerni a ragadozók fajtáit. Megvédeni a személyes határaidat. Átlátni a helyzetet és uralkodni az érzelmeiden. – Hallgatni a megérzéseidre, és reflexből védekezni, egyszerűen, hatékonyan. – Kihúzni magad, és a félelmet energiává alakítani. Küzdeni ésszel, kézzel-lábbal, bármivel.

AMIT ÍGÉRÜNK

Egy rendszert, ami kizárólag az emberi fiziológiára és pszichológiára, a fizika törvényeire, a mi kultúránkra és jogszabályainkra épül. – Negyven évnyi kutatás és tapasztalat eredményét, egyedülálló módszertant, holisztikus képzést, egyszerűen, érthetően. – Odaadást és odafigyelést, hogy fejlődhess és biztonságban tanulhass.

D1 (Detect)

A tipikus önvédelmi képzés a már kialakult erőszakos helyzetekben való védekezésre fókuszál. Mivel azonban a konfliktusok többségének nem is kellene idáig fajulnia, mindenek előtt a veszélyes helyzetek tudatos elkerülését tanítjuk, illetve a veszélyes magatartás jeleinek ösztönös és tudatos észlelését. Ne is legyél ott, ahol baj érhet.

D2 (Defuse)

A nyílt erőszaknál sokkal gyakoribb a beszólás, tolakodás, zaklatás, kötekedés és fenyegetőzés. A lappangó vagy hirtelen kialakuló konfliktusok szintjét pedig célzott (meta)kommunikációval csökkenteni lehet, akár határhúzásra, akár békéltetésre van szükség. Ne csak a másikon, hanem rajtad is múljon, mi meddig fajul.

D3 (Defend)

Mivel a fenyegető és erőszakos magatartás először a lelket éri, először a saját reakciódat (félelem, szégyen, lefagyás stb.) tanulod meg kezelni. Csak ezután tanítjuk a sajátosan férfiak, nők, fiatalok elleni támadások előjeleit és reflexszerű hárításukat, végül mindent, ami helyzettől függően a fizikai megelőző- és ellentámadáshoz kellhet.


HELYSZÍN, IDŐPONT, ÁR

  • Budapesten, Zuglóban (M130).
  • Hétvégi tanfolyamok és heti edzés időpontok még egyeztetés alatt.
  • Kurzus és havi tandíj 10.000 Ft.
  • Privát tréning megbeszélés szerint.
  • Csatlakozz a FB-on, és mindenről értesülsz!

ÉLETKOR, LÉTSZÁM, RUHA

  • Alsó korhatár 16 év a gondviselő jelenlétével vagy felelősségi nyilatkozatával.
  • Csoport létszám max. 12 fő, hogy mindenkire jusson idő és figyelem.
  • Hozz váltócipőt és sportruhát – vizet és törülközőt – füzetet és tollat!
  • Nyugi, ide jófej emberek járnak :o)

VERSENY, VIZSGA, FOKOZAT

Ilyesmi nálunknincs. Mindenki önmagához képest fejlődik, a mentális, kommunikatív és fizikai tananyag pedig jellegéből adódóan gyorsan és maradandóan elsajátítható, mint a biciklizés, elsősegélynyújtás. – Csak oktatói szintek (technician, trainer, coach) léteznek, és szakterületek (hivatásos/civil szféra).

0
 .