MI AZ A MUNIÓ?

munio latin szó, azt jelenti: védem, biztosítom, de egy kulcstartó bejegyzett márkaneve is, ami azonban nem csupán esztétikus kiegészítő, hanem elsősorban hatékony önvédelmi eszköz.

A munió fejlesztője az amerikai harcművész Philip Ventrello. Régóta oktat nőket nemi erőszak elleni önvédelemre, és a programokon túl sok olyan résztvevővel találkozott, aki már átélte a traumát.

FUNKCIÓ ÉS DIZÁJN

Phil tudta, hogy a nők is használhatnának olyan hatékony önvédelmi eszközt, mint amilyen a fa vagy fém marokbot kulcstartós változata (ún. kubotan), csak az nem túl stílusos kiegészítő...

Mivel Phil profi grafikus is, tervezett egy olyan kulcstartót, ami a kubotannál és taktikai tollaknál jobban simul a kézbe, és amit nők is szívesen használnak, mert ráadásul jól is néz ki.

KÜLDETÉSÜNK

A munió küldetése a megelőzés, elsősorban lányok és nők gyakorlati képzése, hogy bizonyos rajtaütéses támadások esetén képesek legyenek azonnal kiszabadulni a helyzetből.

Reméljük, hogy sosem lesz rá szükséged, de hisszük, hogy két óra alatt is át lehet adni annyi tudást és egy eszközt, ami megmentheti az épségedet vagy az életedet. 

0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .