Iskolai, kollégiumi
Ingyen megyünk. Előzzük meg együtt a bajt!

AMIRE SZÜKSÉG VAN

A ragadozók fő célpontja a középiskolás és főiskolás-egyetemista korosztály. Módszereik sajnos működnek, a zaklatás és erőszak okozta mély sebek pedig nehezen gyógyulnak. Sok pedagógus és szülő nem is tudja, mik érik ma a fiatalokat, pedig nekik érzelmi támogatásra és gyakorlati segítségre egyaránt szükségük van.

AMIT KÍNÁLUNK

Képzésünket középiskolák igényelhetik a tanároknak szakmai tovább képzésként, a diákoknak 1-2 osztályfőnöki és 1-2 tornaóra keretében, kollégiumok pedig esti programként. A ragadozókkal szemben speciális ismeretekre van szükség, de ezek viszonylag gyorsan átadhatók – nem kell sem doktori, sem fekete öv a védekezéshez.

AHOGYAN ÁTADJUK

A diák verzió a korosztály igényeinek megfelelően vetítéses és beszélgetős, józanító és bátorító. A hangsúly a megelőzésen és elkerülésen, a személyes határok védelmén, a jogok ismeretén van. A bullying, digitális zaklatás, randi erőszak elleni védekezés gyakorlati oldala is téma. A cél az ösztönös és tudatos védekezés.

IGÉNYLÉS, KÉRDÉS

Ha programunkat igényelni szeretnéd, az adatlap elküldése után egyeztethetünk a részletekről. Kiskorúak szüleitől szükség lehet beleegyező nyilatkozatra, nagykorúak esetében pedig felnőttképzési szerződésre (ezeket megküldjük). Ha kérdésed van, írj! Köszönjük a bizalmad!

AHOL MÁR JÁRTUNK

2021

2020 – MEKDSZ nyári tábor – Forrai Gimnázium és Művészeti Technikum – Dirty Dancers nyári tábor


0
 .