Képzések
Védekezés mentális, kommunikatív és fizikai szinten
Senki sem akar belegondolni, mi jár egy ragadozó fejében, pedig fontos lenne tudni, mert minden előny az övé. Még azt is jobban tudja nálunk, hogy miért viselkedünk úgy, ahogy. Ezért kell tanulmányoznunk őt és magunkat is úgy, ahogy még soha.

ISMERETTEL

"Csak azt tudod kezelni, amit értesz.

A Safeness életmentő ismeretek, gyakorlati tanácsok és szituációs gyakorlatok együttese.

Tematika: az erőszak okai, szintjei, fajtái; ragadozó típusok és felismerésük; hazai jogszabályok; megelőzés, elkerülés, határhúzás; magatartás, kommunikáció, megtévesztés; hiedelmek, érzelmi-erkölcsi gátak és fiziológiai-mentális folyamatok kezelése; kontrollált agresszió.

Safeness Program fejlesztője Szalai András

KÉZZEL-LÁBBAL

"Tudsz harcolni, csak nem tudod magadról.

A pusztakezes tréning egyszerű és hatékony módszert kínál, amire mindenki eleve képes. 

Fogások százainak éveken át tartó sulykolása helyett az ösztönös védelmi reflexre és a természetes viselkedésre épít, a már sokszor „gyakorolt” hétköznapi mozdulatok önvédelmi alkalmazására tanít, azért gyorsan elsajátítható és maradandó tudást ad.

PDR (Personal Defense Readiness) a SPEAR System civil önvédelmi változata

ESZKÖZZEL

"Bármi fegyver lehet a kezedben.

Egyik legősibb reflexünk, hogy a kezünknél keményebb tárgyat keresünk a védekezéshez. 

A képzés a ma elterjedt, de nem legális vagy praktikus szúró, vágó, lövő, sokkoló, spriccelő eszközök helyett kéz-közelben levő tárgyak (esernyő, táska, szék) és egy dizájnos önvédelmi kulcstartó (munió) használatára tanít. A képzésre elsősorban (nem csak) lányokat, nőket várunk.

A MUNIO Self Defense Workshop (Munió Önvédelmi Műhely)

0
 .